Külföldi tanulmányi út

Tisztelt 9. és 11. évfolyamos Szülők!

Mint arról korábban honlapunkon értesítettük Önöket, jelenleg nem áll módunkban hivatalosan elkezdeni szervezni a Tempus Közalapítvány által meghirdetett Külföldi Nyelvtanulási Programmal kapcsolatos csoportos utazást. Ennek ellenére felvettük a kapcsolatot az egyik, a programban szereplő írországi nyelviskolával, akik angol nyelvből indítanak tanfolyamokat. Velük egyeztetve kiválasztottunk két időpontot, (2022. július 7-21 és 2022. július 21-augusztus 4), a tanfolyamok helyszínéül pedig Dublint. Mielőtt azonban helyszínt foglalnánk, természetesen csak azután, hogy erre engedélyt kapunk, mindenképpen szeretnénk felmérni, hogy hány tanuló szeretne részt venni a megadott időpontok egyikén, a megadott helyszínen szervezett nyelvoktatásban, ezért arra kérjük a kedves Szülőket, hogy töltsék ki a mellékelt űrlapot 2021. december 2. éjfélig. Az iskola nem tervez más helyszínekre illetve más időpontra utazást szervezni, a szülőknek van lehetősége arra, hogy önállóan pályázzanak a programra.
Azok a szülők, akiknek gyermeke nem angolból, hanem franciából vagy németből szeretne részt venni a programban, kérjük, szintén töltsék ki az űrlapot 2021. december 2. éjfélig a megfelelő opciók megjelölésével. Számukra nem biztos, hogy tudunk önálló programot szervezni, de készülünk együttműködni más iskolákkal, ezért fontos tudnunk, hogy kikre számíthatunk.

https://forms.gle/5tUSotsriv1oySbd9

Megértésüket előre is köszönöm.

A Budapest VIII. Kerületi Vörösmarty Mihály Gimnázium vezetőségének nevében
Sasvári Gábor
intézményvezető helyettes

Titkos záradék:

Tisztelt Szülők!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által VIII/5075/2021/KOHAT iktatószámon kiadott, Prof. Dr Kásler Miklós miniszter úr által aláírt utasítás alapján, melynek szövege itt olvasható, sajnos, nem áll módunkban megszervezni a Tempus Közalapítvány által meghirdetett külföldi nyelvtanulási program keretében a csoportos iskolai kiutazást.
A tanulóknak lehetőségük van iskolai szervezésen kívül önállóan is részt venni a pályázaton, jelenlegi helyzetben az iskola ezt a megoldást javasolja.

Megértésüket előre is köszönjük.