MEGHÍVÓ a VDSz májusi programjaira

Kedves Osztályösszekötők!  Kedves Vörösmartysok!

1.   2014. május 15-én - az alábbi meghívó értelmében - a műtermében meglátogatjuk a VMG volt tanárát, Nagy Előd művész urat.

(Az esetleg nem csoportosan, hanem egyénileg (pl. személygépkocsival) közlekedőket megkérem, feltétlenül várják meg a csoportot, 14.30 óra előtt ne menjenek be a Tanár úrhoz!  Műterem-lakásának címe: Bp. XV.ker., Pestújhely, Ady Endre utca 32.)

2.   2014. május 26-án, hétfőn 13.30 órakor a Magyar Hősök és Mártírok Emléknapja alkalmából, a gimnázium diákjaival és tantestületével közösen, koszorúzással egybekötött megemlékezést tartunk az I. és II. világháború gimnáziumi hősi halottainak és mártírjainak, valamint az azt követő üldöztetések során életüket vesztett tanárok és diákok emlékére a gimnázium előcsarnokában (a földszinti aulában) elhelyezett emléktábláknál.

Kérlek Benneteket, volt osztálytársaitokat is értesíteni, a programokon való részvételre biztatni szíveskedjetek!

A közös élmények reményében,

üdvözlettel

Kállay Zsolt (1961)

VDSz-elnök

Kedves Vörösmartys Iskolatársaim!

Az éves VDSZ-Program 2.10 pontja alapján látogatást teszünk Nagy Előd rajztanár, festő- és éremművész műtermébe.

1967 és 1969 között  tanított a VMG-ben a Tanár úr, aki 2014. május 15-én, csütörtökön 14.30 órára vár minket.

Csoportos utazáshoz találkozás: a Blaha Lujza téri (Keleti pályaudvar irányában levő) buszmegállóban, aznap 13 óra 30 perckor.

A programra várom jelentkezéseteket a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, vagy a 3 221 158 telefonszámon.

Köszönettel és üdvözlettel: Veresné Vezér Olga (1973)

VDSZ-tag, a Tanár úr egyik volt tanítványa