Ideiglenes felvételi jegyzék

Tisztelt Szülők!

Az induló osztályok tervezett létszáma 32-32 fő.

A felvételről illetve az elutasításról írásbeli értesítést - a Felvételi Központból megérkezett egyeztetett felvételi jegyzék alapján - április 29-ig küldünk a jelentkezési lapon megadott e-mail címre, valamint az általános iskoláknak is e-mailen, jegyzék formájában. Természetesen a lista megérkezése napján a honlapra is kitesszük a bekerült gyerekek oktatási azonosítóját.

Az ideiglenes felvételi jegyzék az alábbiakban látható tagozatonként, tanulói azonosító szám szerint növekvő sorrendben, a végleges pontszámmal és a rangsorszámmal. Az azonos összpontszámú tanulókat – a felvételi tájékoztatónkban megjelentek szerint- a szóbelin elért pontszámuk alapján csökkenő sorrendben rangsoroltuk. A szóbeli felvételin szerzett pontok bizottsági döntések eredményei, ezen változtatni nem áll módunkban, azokat megfellebbezni nem lehet.

Sajnos mi nem tudjuk előre, hogy milyen pontszám lesz elegendő az osztályba kerüléshez, mert ez a felvételi központ rangsora alapján alakul ki.

Javasoljuk, hogy amikor a szülők véglegesítik az iskolák, tagozatok közötti rangsort, akkor ne a jelentkező rangsorszámát vegyék figyelembe, hanem azt, hogy melyik iskolát választaná szívesebben, mert a felvételi rendszer működése szerint először a tanulói adatlapon előrébb szereplő osztályokba sorolják be a tanulókat.

02 – élsportolói osztály

03 – drámatagozatos osztály

04 – vizuális kommunikáció-médiatagozatos osztály

05 – angol nyelvi előkészítővel induló természettudomány profilú osztály

CoalaWeb Traffic

Today571
This week1978
This month16483
Total2251336

Visitor Info

  • IP: 44.192.25.113
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown

Who Is Online

Online

Wednesday, 25 May 2022