Külföldi Nyelvtanulási Program - új információk

Kedves Szülők!

Iskolánk fenntartójától azt a szóbeli közlést kaptuk, hogy elkezdhetjük megszervezni a Külföldi Nyelvtanulási Program keretében a csoportos utazásokat. A programról bővebben itt olvashatnak.

Összegeztük az Önök által beküldött válaszokat, amit az igényfelmérő űrlapra adtak. Kérjük, ellenőrizzék az adatokat a mellékelt űrlap értelemszerű kitöltésével 2021. december 10. (péntek) 12:00-ig. Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben angol nyelvből kívánnak részt venni a programban, a kérdőív végén tett nyilatkozatuk hivatalos jelentkezésnek minősül.

Az űrlap hivatkozás: https://forms.gle/ThtLvn7JwmmL3nvv6

Angol nyelvből elkészült a Külföldi Nyelvtanulási Program csoportbeosztása az Önök által beküldött adatok alapján. Mivel a beosztásnál nagyon sok tényezőt kellett figyelembe vennünk a csoportok létszáma és a csoportokon belül az egy osztályba járók létszáma is adott, ezen nem áll módunkban változtatni. Abban az esetben azonban, ha az osztálytársak egymás között meg tudnak beszélni cserét, akkor osztályon belül erre lehetőséget biztosítunk. Mindkét fél szüleitől egy-egy kérvényt várunk erről a cseréről. A kérvény leadásának határideje december 13. (hétfő). A beosztást tartalmazó táblázat hivatkozását az űrlapban találják, aminek elmentésével bármikor elérhetik azt.

A francia és német nyelvterületre irányuló utak a jelentkezők száma miatt nagy valószínűséggel más iskolákkal való együttműködéssel fognak megvalósulni. Ebben az ügyben a későbbiekben vesszük fel Önökkel a kapcsolatot.

A jelentkezésük megerősítésére egy Előzetes Kötelezettségvállalási Nyilatkozatot szíveskedjenek majd kitölteni, amivel kapcsolatban az űrlapot és a teendőket 2021. december 10-ig (péntek) elküldjük Önöknek, és az iskola honlapján is közzétesszük.

Megértésüket előre is köszönjük!
a Gimnázium Vezetősége

CoalaWeb Traffic

Today1075
This week4988
This month24909
Total2150403

Visitor Info

  • IP: 54.224.133.198
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown

Who Is Online

Online

Friday, 28 January 2022