További információk a nyílt napokról

Tisztelt Nyolcadik Évfolyamos Diákok, Érdeklődő Szülők!

"Sajnos", nagyon hamar beteltek a nyílt napra a rendelkezésre álló helyek. A jelenlegi vírushelyzetben nem áll módunkban több diákot beengedni az épületbe.

Ugyanakkor nem szeretnénk, ha bárki úgy érezné, hogy valami fontosról lemaradt, ezért jelezzük, hogy hamarosan közzéteszünk bemutató órákat a korábbi évekből, emellett a média és dráma nyílt napról kimaradóknak online beszélgetést és a képzést bemutató szakkört is szervezünk, hogy minden érdeklődő alaposan megismerhesse iskolánkat.

(...)

A szakköröket négy turnusban szervezzük meg, egy turnus négy 90 perces találkozáson vesz részt. Két turnus találkozásainak időpontja január 29. és február 5., két turnusé pedig február 12. és 19. A média és dráma szakkörök párhuzamosan zajlanak majd az iskola épületében. A regisztráció november 8-án, a szülői tájékoztató után kezdődik személyesen a titkárságon. Ezt követően munkanapokon 8 és 16 óra között van további lehetőség a regisztrációra a szabad helyek függvényében.
A dráma és vizuális kommunikáció szakkörökről a szülői tájékoztató értekezleteken (november 8) közlünk részletes információkat.

Hangsúlyozzuk, hogy az ezeken való részvétel nem befolyásolja a felvételi folyamatot.

Köszönjük megtisztelő érdeklődésüket!

CoalaWeb Traffic

Today26
This week1649
This month5196
Total2111846

Visitor Info

  • IP: 52.23.219.12
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown

Who Is Online

Online

Wednesday, 08 December 2021