Az ebédelésről

Kedves VMG-ben étkező Diákok, kedves Szülők!

Az első két hónapban közel kétszer annyian vették igénybe az iskolai étkezést, mint a korábbi években. Ez egyszerre nagy öröm és nagy kihívás, hiszen az ebédlő csak korlátozott létszámot tud befogadni. Próbálkoztunk a csengetési rend átalakításával, ám a diákok visszajelzései alapján ez nem oldotta meg a problémát.

Beszerzett a Vörösmarty Alapítvány új padokat és asztalokat. Ezáltal egyszerre többen tudnak ugyan leülni, de egy szünetben így is 80-100 diákot kellene kiszolgálnia a konyhásoknak. Még gondolkozunk a megoldáson. Sajnos sávos rendszert, amiben egy szünet csak egy-egy évfolyamnak van fenntartva, nem tudunk bevezetni az órarend összetettsége miatt.

Szeretnénk úgy alakítani az étkezés menetét, hogy minden diák hozzájuthasson a megrendelt ebédjéhez! Ennek érdekében olyan digitális rendszert építünk ki az étkezést szolgáltató ÉSZGSZ-szel, amely rögzíti az igénybe vett étkezéseket, és jelzi azt is, ki melyik menüre fizetett be. Ehhez kulcstartóra tehető proxykat vásárolt a Gimnázium Alapítványa, melyet 300 Ft-ért tudunk átadni majd november elején az étkezőknek. A kiépítés további költségeit az alapítvány és az ÉSZGSZ támogatja. Az átvétel menetéről még tájékoztatjuk Önöket!

A könnyebb és gyorsabb ügyintézés érdekében egy másik változás is történik: saját ügyintézőt kap az iskola.

Az új ügyintéző munkatárs: Klugné Szabó Adrienne
Új levelezési cím is tartozik a kollégához: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Telefonos elérhetőség: 06-20-287-1444 munkanapokon: 8:00-16:00 óra között

Kérjük Önöket, figyeljenek arra, hogy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. küldött e-maileket 2021.11.02-től nem tudjuk fogadni.