Szülői teendők az e-beiratkozással kapcsolatban

Tisztelt Szülő!

Az e-beiratkozást csak akkor kezdje meg, ha a nyolcadikos illetve a 2019/2020-as tanév végi bizonyítványról van online vagy beszkennelt másolata, amit fel tud tölteni, mert a rendszer hibát jelez, nem engedi az adatok beküldését.

Az e-Ügyintézés felületén 2020. június 16. és június 21. között lesz lehetősége az adatokat, dokumentumokat a „Beiratkozás középfokú intézménybe” (BKI) folyamat segítségével beküldeni.
A részletes tájékoztató letölthető itt.

 

A személyes beiratkozás 2020. június 22-én, hétfőn 9 és 15 óra között lesz, melyet a törvényes képviselő – vagy meghatalmazottja – intézhet.

Kérjük, hogy minden mezőt szíveskedjen kitölteni és a kinyomtatott adatlapot 2020. június 22-én a személyes beiratkozásra hozza magával.

Továbbá kérjük, amint azt már korábbi tájékoztatónkban is jeleztük:

- a tanuló általános iskolai bizonyítványát, ha középiskolából/kisgimnáziumból jelentkezett, akkor a 2019/2020-as tanév végi bizonyítványát is!

- az alábbi okmányok olvasható fénymásolatát (lehetőleg egy A4-es lap két oldalára)

  • a tanuló születési anyakönyvi kivonatát, személyi igazolványát, lakcímkártyáját, TAJ kártyáját, a jelenleg használt diákigazolványát
  • a szülő/törvényes képviselő/gondviselő lakcímkártyáját
  • a nem magyar, ill. a kettős állampolgároktól az érvényes útlevél, a tartózkodás jogcíme, a tartózkodási engedély és a lakcímbejelentő is szükséges.
  • kérjük, hogy ezen lapra írják rá a tanuló e-mailcímét és mobilszámát

- a diákigazolvány igényléséhez a „NEK adatlap”-ot az igénylési cím megjelölésével

Az Alapítványi támogatás 7000Ft, mely összeg magában foglalja az iskolai ünneplő ruha részeként viselendő sál/nyakkendő árát is.

Jelenlegi terveink szerint az iskolai gólyatábor augusztus 25-28 között lesz Nógrádszakálon, melynek ára 22.000 FT, mely tartalmazza a külön busz, a szállás, az étkezés és a tábori pólók árát.

Mindezeken túl az egyéb, iskolai kedvezmények igénybevételére jogosító iratok másolatának beadására is lehetősége van a dokumentumok feltöltésénél (rendszeres gyermekvédelmi kedvezményről polgármesteri hivatal határozata, a hátrányos/halmozottan hátrányos helyzetről szóló igazolás, pedagógiai szakszolgálat által kiállított szakértői vélemény, tartós gyógykezelésről kiállított orvosi igazolólap).

CoalaWeb Traffic

Today655
This week3988
This month8110
Total1664197

Visitor Info

  • IP: 35.168.112.145
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown

Who Is Online

4
Online

Friday, 10 July 2020