Tájékoztatás a közétkeztetés kilátásairól

Tisztelt Szülők!  

A rendkívüli helyzetre tekintettel a 2020. március 16-tól az étkezések lemondása külön jelzés nélkül is elfogadásra került, nem hárítjuk át a szülőre a le nem mondás következményeit! 

A befizetett 2020. március és április havi térítési díjak - a lemondásoknak megfelelően - jóváírásra kerülnek a következő étkezési hónapban, amit jelen pillanatban nem tudjuk megmondani, mikor lesz.

 

Amennyiben gyermeke az idei tanévben befejezi a tanulmányait az adott köznevelési intézményben (pl. érettségi miatt), kérheti a befizetett összeg visszafizetését olyan formában, ahogyan a befizetést teljesítette (átutalás vagy készpénz). Átutaláshoz a számlaszámot, számlatulajdonos nevét meg kell adnia, az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre, és még kérem feltüntetni az iskola, és a gyermek nevét is.

A készpénzes visszafizetésre - a járványügyi helyzetre való tekintettel, minimalizálva a személyes kontaktust - várhatóan csak április közepén kerülhet sor.

Erről a későbbiekben újra tájékoztatást fogunk adni.

 A március 16-a után meghirdetett készpénzes befizetési időpontok értelemszerűen semmisnek tekintendőek. Kísérjék figyelemmel  az ÉSZ GSZ honlapját, ahol igyekszünk aktualizálni a rendelkezésünkre álló információkat.

Megértésüket és együtt működésüket előre is köszönjük!

Nagyon jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Üdvözlettel:
Vargáné Gabriella

ebédügyintéző

( Fazekas Mihály Gimnázium, Eötvös József Gimnázium, Vörösmarty Mihály Gimnázium)

+3620-5657-579   minden hétköznap 8-16 óráig

CoalaWeb Traffic

Today427
This week2484
This month7953
Total1565381

Visitor Info

  • IP: 3.233.220.21
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown

Who Is Online

4
Online

Wednesday, 08 April 2020