Ideiglenes felvételi rangsorok

Tisztelt Szülők!

A felvételről, illetve az elutasításról írásbeli értesítést - a Felvételi Központból megérkezett egyeztetett felvételi jegyzék alapján - április végén küldünk a jelentkezési lapon megadott értesítési címre, valamint az általános iskoláknak jegyzék formájában.
Az ideiglenes felvételi jegyzék az alábbiakban látható tagozatonként, tanulói azonosító szám szerint növekvő sorrendben, a végleges pontszámmal és a rangsorszámmal. A szóbeli felvételin szerzett pontok bizottsági döntések eredményei, ezen változtatni nem áll módunkban.
Az elmúlt évekhez képest az iskolánkba jelentkező tanulók száma magasabb lett, így már a szóbelire behívás ponthatárai is emelkedtek. Sajnos mi sem tudhatjuk előre, hogy milyen pontszám lesz elegendő az osztályba kerüléshez. Az induló osztályok tervezett létszáma 32-32 fő.
Javasoljuk, hogy amikor a szülők véglegesítik az iskolák, tagozatok közötti rangsort, akkor ne a jelentkező rangsorszámát vegyék figyelembe, hanem azt, hogy melyik iskolát választaná szívesebben, mert a felvételi rendszer működése szerint először a tanulói adatlapon előrébb szereplő osztályokba sorolják be a tanulókat.
A megfelelő tagozatra kattintva megtekinthetőek az ideiglenes felvételi jegyzékek. 

0002 – élsportolói osztály
0003 – drámatagozatos osztály
0004 – vizuális kommunikáció-médiatagozatos osztály
0005 – angol nyelvi előkészítővel induló természettudomány profilú osztály

Érdeklődésüket, jelentkezésüket és megértésüket megköszönve:
a Gimnázium vezetősége

CoalaWeb Traffic

Today95
This week3517
This month14255
Total1953252

Visitor Info

  • IP: 34.204.185.54
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown

Who Is Online

Online

Friday, 16 April 2021