SZÓBELI FELVÉTELI VIZSGA INFORMÁCIÓK (2021. március 2)

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!
Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy iskolánkat választották!
Több, mint 1500 jelentkezés érkezett a 2021/2022-es tanévre négy, egyenként 32 fővel induló osztályunkba.
Az idei évben a szóbelire történő behívás ponthatárai emelkedtek az előző évhez képest, ugyanis a hozzánk jelentkezők száma körülbelül 20 %-kal növekedett, illetve az aktuális járványhelyzet miatt sajnos valamivel kevesebb tanulót tudtunk behívni szóbeli meghallgatásra.
A tanulók az oktatási azonosítójukkal szerepelnek, mellette látható a kijelölt nap és időpont.
A felvételi pontok számítását – tagozatonként - megtalálják a honlapon a közzétett beiskolázási tájékoztatóban.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a szóbeli felvételi a vizuális kommunikáció (0004) osztályba teljes délelőttöt, illetve teljes délutánt (4 órát), a dráma (0003) osztályba 2,5 órát vesz igénybe.
A nagyszámú jelentkezésre való tekintettel a megadott időpontokon nem áll módunkban változtatni, ez ügyben sem telefont, sem e-mailt nem tudunk fogadni.
Minden tagozatra a felvehető létszám háromszorosát hívjuk be. Kérjük, hogy a kiírt időpontokat szíveskedjenek betartani!
A szóbeli elbeszélgetésre behívott tanulók szüleit jelen helyzetben nem áll módunkban beengedni az épületbe. Vegyék figyelembe, hogy a gimnázium környékén rendkívül telítettek a parkolók. A diákok számára egymás biztonsága miatt kötelező a szájmaszk használata az épületben (a felvételi állomásokon is).
Kérjük azokat a tanulókat, akik COVID fertőzéssel küzdenek, vagy hatósági karanténban vannak, hogy legkésőbb az elbeszélgetés napjának reggeléig jelezzék ezt a problémát az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre (tárgyba írják: felvételiző COVID), és ha a távolmaradásukat hatósági, az iskolájuk által kiállított vagy orvosi igazolással tudják igazolni, pótalkalmat biztosítunk a számukra.
Megértésüket ezúton is köszönjük!

0003 drámatagozatos osztály
0004 vizuális kommunikáció, médiatagozatos osztály
0005 angol nyelvi előkészítővel induló természettudomány profilú osztály

CoalaWeb Traffic

Today97
This week3519
This month14257
Total1953254

Visitor Info

  • IP: 34.204.185.54
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown

Who Is Online

Online

Friday, 16 April 2021